Aniversari i Comiats

Organitza la festa que més t'agradi.
Disposem de diversos espais a l'aire lliure o a cobert amb temàtiques diferents.

Per a més informació o reserva envia'ns un email o truca'ns per telèfon

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/cumpleanos-800x416.jpg

Hípic Sant Fruitós et convida a que vinguis a celebrar amb nosaltres el teu aniversari o qualsevol altra festa important com comiats de solter, peticions de mà, batejos, comunions, sessions fotogràfiques etc ...

Passa una divertidíssima jornada amb nosaltres, munta a cavall i gaudeix d'un dia espectacular amb tots els teus. L'hípica et cedeix les instal·lacions per a la festa. Disposem de ponis i cavalls de totes les mides i per a totes les edats.

Festa de Sant Antoni Abat, "3 TOMBS"

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/fiesta_san_antonio-800x416.jpg

Des de 2011 la nostra entitat també organitza els 3 Tombs de Sant Fruitós de Bages. Festa que es va perdre fa més de 50 anys i que nosaltres recuperem amb molt d'esforç i il·lusió.

Una festa que celebrem al maig i on gaudeixen tant els grans com els petits veient desfilar els cavalls, muntant o gaudint d'altres activitats que organitzem aquest mateix dia.

També participem en altres 3 tombs dels pobles que ens envolten com ara Santpedor, Artés, Puigreig i la seva “corrida” o Balsareny amb la famosa cursa al castell.

Festes Tradicionals

Des de fa vint anys la nostra entitat també participa en la Cavalcada de Reis de Sant Fruitós de Bages. També organitzem cavalcades de disfresses per als Carnestoltes i darrerament a la festa dels morts o de Hallowen.

Unes festes on gaudeixen tant grans com petits veient desfilar els cavalls amb els seus fills, o ells mateixos, muntant o gaudint d'altres activitats que organitzem aquests mateixos dies.

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/03/Festes-tradicionals_83_12001300-1200x1300.jpg

Col·laboracions

El Club Hípic Sant Fruitós és un centre on també s'imparteixen a les seves instal·lacions petites xerrades presencials (un matí o una tarda) per a escoles, casals, centres esportius, fundacions, coaching empresarial i cases de colònies en general.

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/divulgacion-600x450.jpg
https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/03/8.-colaboraciones2-600x450.jpg

Els nostres cavalls

Estan tots ben entrenats per a les distàncies a realitzar durant les rutes, no s'espanten, i els agrada treballar i col·laborar amb el genet. Acostumats a viure a l'aire lliure i en manada.

La doma és a l'anglesa i la majoria dels cavalls van amb un simple filet. Utilitzem selles de muntar de marca Zaldi en la seva majoria, de munta anglesa, de trail i d'Endurance, totes de cuir. Si vostè desitja un altre tipus de sella contacti amb nosaltres. Els cavalls van equipats amb mantes especials anti rascades i tots amb alforges també de cuir, per portar els articles necessaris del genet durant el dia i per als dinars de picnic. Per a les classes fem servir selles de munta anglesa tipus Wintec sintètiques pel seu poc pes.

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/nuestros_caballos-600x400.jpg
Els cavalls propietat de Catalonia Horse Trails, estan perfectament domats als tres aires, són PRE (Pura raça Espanyola) Há (hispanoàrabs) Aá (Angloárabs) i Paint Horses. Han estat acuradament escollits per a rutes i classes, i la majoria tenen entre 150 cm. i 165 cm., sent tots d'una constitució mitjana, àgils però no violents. Són segurs al caminar, fàcils de boca i ben adaptats a l'orografia del nostre terreny, i a la feina en pista.