Classes d'Iniciació

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/03/4.-clase-iniciacio_2-800x416.jpg

En aquest centre hípic s'imparteixen classes d'iniciació, perfeccionament i diferents disciplines com salt, doma, volteig i T.R.E.C (tècniques de recorregut eqüestre de competició), tant per a nens com per a adults.

Som una escola reconeguda per la Federació Catalana d'Hípica per a poder impartir els cursos dels galops. La direcció de les classes i els cursos són dirigits per la professora titulada Anabel Martin, Tècnica reconeguda per la Federació Espanyola d'Hípica, el Consell Superior d'Esport i la Generalitat de Catalunya.

Classes extraescolars

Posem a disposició de tots els centres escolars una proposta de col·laboració per oferir, com a activitat extraescolar, l'equitació.

Volem brindar la possibilitat d'oferir als seus alumnes, entre les seves classes extraescolars, la de l'esport de l'equitació. Tenim anys d'experiència en aquest camp i sabem que és una activitat cada vegada més solicitada. Facilitem al màxim els horaris i, si cal, fem classes individuals per als alumnes que ho desitgin.

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/extras-scolaires2-800x416.jpg

BabyClass

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/03/4.1-baby-class-6006-600x600.jpg

Classes d'una hora de durada especialment pensades per als nens de 3 a 7 anys on aprendran jugant a agafar el poni ells mateixos, preparar-lo, muntar, despreparar, guardar el material, tancar el poni a la seva quadra o pàdock etc ...

T.R.E.C.

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/03/4.trec-6006-600x600.jpg

En el nostre centre també organitzem i celebrem concursos de T.R.E.C. (tècniques de recorregut eqüestre de competició) cada any.

En aquesta disciplina es posa a prova la destresa, concentració, orientació, precisió i capacitat dels genets i amazones com binomi amb el cavall. Aprenen, principalment, a ser constants en cada entrenament, així com fixar-se unes metes i aconseguir-les. Donant-se compte que a la fi tot esforç porta aparellada una recompensa i la satisfacció és enorme. També competim en concursos d'aquesta mateixa disciplina en altres centres hípics propers.

La nostra monitora és Anabel Martín, subcampiona de Catalunya en l'any 2013 i bronze al 2014 i 2015.

Salt

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/03/4.-salt-6006-600x600.jpg

En aquest centre hípic s'imparteixen classes d'iniciació, perfeccionament en la disciplina de salt, doma, volteig, tant per a nens com per a adults. Tenim cavalls aptes per 0,80 cm i 1 m.

Som una escola reconeguda per la Federació Catalana d'Hípica per a poder impartir els cursos dels galops. La direcció de les classes i els cursos són dirigits per la professora titulada Anabel Martin, Tècnica reconeguda per la Federació Espanyola d'Hípica, el Consell Superior d'Esport i la Generalitat de Catalunya.

Doma

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/03/4.-doma-6006-600x600.jpg

En aquest centre hípic s'imparteixen classes d'iniciació, en la disciplina de doma clàssica, volteig tant per a nens com per a adults. Tenim cavalls aptes per reprises preliminars.

Som una escola reconeguda per la Federació Catalana d'Hípica per a poder impartir els cursos dels galops. La direcció de les classes i els cursos són dirigits per la professora titulada Anabel Martin, Tècnica reconeguda per la Federació Espanyola d'Hípica, el Consell Superior d'Esport i la Generalitat de Catalunya.

Casals, Campus i Colònies

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/clases1-800x416.jpg

El Club Hípic Sant Fruitós, el teu club de confiança, molt a prop teu, amb 25 anys d'experiència. Casals, Campus i colònies. Les estades d'estiu amb equitació són una manera ideal d'iniciar-se en el món del cavall, d'una manera relaxada i divertida, on podràs seguir aprenent i perfeccionant el teu nivell, passant uns dies al voltant del teu esport i animal preferit.

En els nostres Casals, campus i colònies trobaràs molt més que hípica. Amistat i valors humans en contacte amb la natura, són alguns dels pilars fonamentals sobre els quals giren aquestes jornades d'equitació, però sobretot lúdiques, gaudint de tots els al·licients que ens ofereixen els nostres paisatges naturals. Excursions, acampades, jocs i tallers, són només alguns exemples de les activitats que podem trobar en aquestes jornades.

Casals d'estiu

S'imparteixen a l'hípica de Sant Fruitós de Bages, són només pels matins de 8.30 a 13.30, de dilluns a divendres. Per a l'opció de tot el dia, consultar.
Preus: a partir de 80 € la setmana. També en dies solts. Consultar condicions i preus.

Els germans tenen un descompte del 10%.
Durant tot l'estiu, des del 15 de juny fins al 15 d'agost.
Les activitats les organitza el Club Hípic Sant Fruitós membre de la Federació
 Catalana d'Hípica sota la direcció dels nostres monitors titulats de nivell Tècnic II d'equitació.
Contacte: hipica.st.fruitos@gmail.com 0034 699 932 022 Anabel Martín

Campus i colònies

Pensats per a qui vulgui passar una setmana sencera quedant-se a dormir i perfeccionar el seu nivell. El Club Hípic Sant Fruitós estrena instal·lacions pròpies com Hípic Hotel. La Masia Can Grau és un centre de turisme eqüestre internacional (entrar en Masia Can Grau) on s'ofereixen campus a l'estiu. A diferència d'altres colònies multidisciplinars, els nostres campus se centren exclusivament en el món del cavall, ja que és la nostra passió. Cada alumne disposa d'un cavall durant unes 5 hores al dia durant tota la setmana. Es treballa en grups reduïts en classes de doma i de salt en pista de 20 x 60 m, i s'organitzen excursions a l'entorn privilegiat de la comarca de l'Empordà.

Durant les hores de més calor, els alumnes poden gaudir de la piscina i de tallers lúdics a la mateixa finca. Els àpats són conviviales i l'allotjament a les amplíssimes habitacions de la Masia. Es parla anglès o francès a la demanda. Entrada diumenge a la tarda, sortida dissabte al matí. Els alumnes s'allotgen a la casa de Turisme Rural Masia Can Grau, en habitacions de 3 a 4 places. A causa de Covid-19, les places són limitades a 10-12 alumnes màxim per setmana, respectant sempre les distàncies i les mesures d'higiene dels protocols de sanitat.

  • Nivell Iniciació 25 de juny a el 1 de Juliol
  • Nivell Mitjà 2 a el 8 de Juliol
  • Nivell Expert 9 a el 15 de juliol

Formulari d'inscripció PDF AQUÍ
Informació general PDF AQUÍ

Preus: 695 € una setmana, 1.260 € dues setmanes,
10% de descompte per als alumnes i socis de Club Hipic Sant Fruitós, 5% de descompte per germans.
Possibilitat de portar el seu propi cavall (consultar)
Contacte: masiacangrau@gmail.com 0034 606 949 338

Formació eqüestre

El Club Hípic Sant Fruitós és un centre on s'imparteixen a les seves instal·lacions, diverses matèries específiques,

Cafemn (Tècnic / a en conducció d'activitats fisicoesportives en el medi natural)

En el nostre centre impartim les classes teòric-pràctiques del CAFEMN de l'escola Joviat.

Als alumnes / as se'ls ensenya a adquirir les competències generals perquè aquests futurs tècnics puguin en un futur proper, conduir clients o usuaris en condicions de seguretat per senders o zones de muntanya, aconseguint la satisfacció dels usuaris i un nivell òptim de qualitat.

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/formation-equestre-800x416.jpg
Preparació tècnic en equitació

El Club Hípic Sant Fruitós és un centre on es prepara els aspirants interessats en el curs, per a l'examen d'entrada, que convoca el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, realitzant una prova de nivell i un curs de preparació.
Els continguts de la prova són els exigits en l'examen d'accés. Un cop valorat el nivell de l'alumne en la prova, es realitza el curs de preparació, amb un nombre d'hores determinat, en funció del seu nivell d'equitació i coneixements hípics.

Galops

En el nostre centre impartim els coneixements teorico pràctics per poder superar els exàmens de galops en tots els nivells, del 1 al 7. Amb l'ajuda de la nostra monitora, també examinadora, dels Títols de Galops que acrediten els coneixements de genets i amazones en el maneig del cavall tant des d'un punt de vista teòric com pràctic. Està estructurat en 9 nivells d'aptitud i coneixements de les tècniques de l'equitació, de maneig i cures del cavall en les tres etapes de la formació esportiva: iniciació, perfeccionament i especialització.

Els nostres cavalls

Estan tots ben entrenats per a les distàncies a realitzar durant les rutes, no s'espanten, i els agrada treballar i col·laborar amb el genet. Acostumats a viure a l'aire lliure i en manada.


La doma és a l'anglesa i la majoria dels cavalls van amb un simple filet. Utilitzem selles de muntar de marca Zaldi en la seva majoria, de munta anglesa, de trail i d'Endurance, totes de cuir. Si vostè desitja un altre tipus de sella contacti amb nosaltres. Els cavalls van equipats amb mantes especials anti rascades i tots amb alforges també de cuir, per portar els articles necessaris del genet durant el dia i per als dinars de picnic. Per a les classes fem servir selles de munta anglesa tipus Wintec sintètiques pel seu poc pes.

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/nuestros_caballos-600x400.jpg
Els cavalls propietat de Catalonia Horse Trails, estan perfectament domats als tres aires, són PRE (Pura raça Espanyola) Há (hispanoàrabs) Aá (Angloárabs) i Paint Horses. Han estat acuradament escollits per a rutes i classes, i la majoria tenen entre 150 cm. i 165 cm., sent tots d'una constitució mitjana, àgils però no violents. Són segurs al caminar, fàcils de boca i ben adaptats a l'orografia del nostre terreny, i a la feina en pista.