Aventura't a nous horitzons

Passejades pel Bages

d'una o dues hores.
Les passejades a cavall poden ser des d'una o dues hores al matí o a la tarda, depenent del nivell d'equitació dels genets. Les possibilitats són enormes, i pràcticament sense tocar asfalt, ja que es pot seguir el riu Llobregat ...

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/excursiones_bages1-800x416.jpg

en recorregut pla d'una hora. O anar fins a Rocafort, Mura, Talamanca, Pont de Vilomara i també fins Santpedor, al Parc de la agulla, Castellnou de Bages, de més durada, etc.

Ponis
https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/ponis1-800x416.jpg

Tenim ponis de diferents classes A, B, C, D perquè gaudeixin els més petits. És una manera de compartir l'afició amb la família ja que qui realment passegen els nens amb els ponis són els pares.

Els beneficia a nivell educatiu i de psicomotricitat. Poden gaudir d'un passeig de 15 minuts mínim o bé preguntin per les baby-class.

Excursions

Les excursions poden ser de tot el matí o tota la tarda, depenent del nivell d'equitació dels genets. Les possibilitats són enormes, i pràcticament sense tocar asfalt, ja que es pot seguir el riu Llobregat ...

en recorregut pla o pels boscos. O anar fins a Rocafort, Mura, Talamanca, Pont de Vilomara i també fins Santpedor, al Parc de la agulla, Castellnou de Bages, etc.

Excursió de les Set Tines

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/excursiones_siete_tinas1-800x416.jpg

Sortida des del Hípic de Sant Fruitós de Bages, a les deu del matí, és una excursió d'unes 3 hores aproximadament, circular, sortida i arribada al mateix lloc. Sempre amb guia titulat i amb formació cultural de la zona a visitar.

Preu i condicions: 60 € per persona. Si és un grup superior a 8 persones farem un descompte del 10%. Si són 4 o menys i prefereixen un idioma diferent del Català o Castellà hi haurà un increment de 15 € per persona.
La durada de la sortida és sempre orientativa, va una mica en funció de l'experiència eqüestre dels client. L'edat mínima és de 8 anys. Les explicacions es faran en català i castellà.

Punts d'interès mediambiental

Impressionant vista des de la carena de "Les Generes" sobre la riera de Mura i les seves parets de pedra, sobre Montserrat i el Montcau, i sobre part de la comarca del Bages, fins Santpedor i Sallent i la seva muntanya de Sal, el Riu Llobregat i la reserva d'aus migratòries a prop dels seus "tres salts", que és una volta del riu, just després de la presa i el canal.

Punts d'interès cultural

 • La Casa de les Set Tines.
 • La Tina Llobregat.
 • Les Tines de les Solanes.
 • La Tina del "Pla de les Generes".
 • La Tina de el camí de "Les Generes".
 • El pont de pedra sobre el canal de la presa.

Si es desitja que les explicacions es facin en anglès o francès, avisar-nos amb antelació i si és un grup superior a 4 persones entra en el preu.

Ruta el vi

Sortida des del Hipic de Sant Fruitós de Bages, a les deu del matí, és una ruta d'unes 3 hores aproximadament, circular, amb sortida i arribada al mateix lloc. Pararem 1 hora més a Mas de Sant Iscle per fer un tast de vins. Sempre amb un guia eqüestre que ens acompanya amb formació cultural de la zona a visitar.

Preu i Condicions: 60 € per persona. Si és un grup superior a 8 persones farem un descompte del 10%. Si són 4 o menys i volen les explicacions en idioma diferent al Català o Castellà hi haurà un increment de 15 € per persona.
El preu del Tast de Vins és de 7 € per persona. Les explicacions es faran en Català i Castellà.

Punts d'interès mediambiental

Cavalcarem per la vora del "Riu d'Or", la part vella de Sant Fruitós i els seus horts. Descobrirem la zona plana del Bages i els seus camps fins Santpedor i Pineda Bages, i amb sort veurem les aus que hi habiten. Camins amples i plans per gaudir a cavall.

Punts d'interès cultural

Visitarem el Mas de Sant "Iscle" i els seus cellers, també l'església de la casa, del segle XVII i després farem un tast dels millors vins de les seves caves.
Si es desitja que les explicacions es facin en anglès o francès, avisar-nos amb antelació i si és un grup superior a quatre persones entra en el preu pactat.

La durada és sempre orientativa, va una mica en funció de l'experiència dels clients. L'edat mínima és de 8 anys.

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/excursiones_cata_vino1-800x416.jpg

Excursió al Monestir de Sant Benet

Sortida des de l'Hípica de Sant Fruitós de Bages, a les deu del matí, és una excursió d'unes 5 hores aproximadament, circular, amb sortida i arribada al mateix lloc. Pararem una hora més a menjar un picnic que portarem amb nosaltres a les alforges. Sobre les 16 hores estarem de nou a l'hípica. Sempre amb un guia eqüestre titulat i amb formació cultural de la zona a visitar.

Preu i Condicions: 90 € per persona. En aquest preu està inclòs el pícnic. Si és un grup superior a 8 persones farem un descompte del 10%. Si són 4 o menys i volen les explicacions en idioma diferent al Català o Castellà hi haurà un increment de 15 € per persona. Les explicacions es faran en Català o Castellà.

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/excursiones_sanbenet1-800x416.jpg
Punts d'interès mediambiental

Impressionant vista des de la carena de "les Generes" sobre la riera de Mura i les seves altes parets de pedra, també sobre Montserrat i el Montcau a l'horitzó, i sobre part de la comarca del Bages, fins Santpedor i Sallent amb la seva muntanya de Sal en primer pla. Recorrerem la riera de Mura i Sant Esteve en tota la seva longitud, per l'interior de les seves parets de roca, els seus racons de tolls embassats i petits salts d'aigua, per l'interior dels boscos mediterranis de pi i alzines. Al final el riu Llobregat i els seus "tres salts".

Punts d'interès cultural
 • El Monestir de Sant Benet de Bages.
 • Tines de "les Generes".
 • Tina de el camí de "els Generes".
 • Església de Sant Esteve de Vilarrasa.
 • Tina de la resclosa del "Ventaiol".
 • Tina de la Baga de les "cucoles".
 • Tina del camí de Sant Esteve.
 • Tina del "Solei de les Generes".
 • La Tina transformada i la Tina solitària.
 • Les Tines de les Solanes.
 • La Tina Llobregat.
 • Les Set Tines.

Si es desitja que les explicacions es facin en anglès o francès, avisar-nos amb antelació i si és un grup superior a quatre persones entra en el preu pactat.
La durada és sempre orientativa, va una mica en funció de l'experiència dels clients. L'edat mínima és de 8 anys.

Excursió al Castell de Talamanca

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/excursiones_talamanca1-800x416.jpg

Sortida des de l'Hípica de Sant Fruitós de Bages, a les deu del matí; és una excursió d'unes 6-7 hores aproximadament, circular, amb sortida i arribada al mateix lloc. Pararem una hora més a menjar un picnic que portarem amb nosaltres a les alforges, ja a Talamanca. Sobre les 18 hores estarem de nou a l'hípica. Sempre amb un guia eqüestre titulat i amb formació cultural de la zona a visitar. Les explicacions es faran en Català o Castellà. És per genets experts, que puguin mantenir be un ritme de trot i galop.

Preu i Condicions: 110 € per persona. En aquest preu està inclòs el pícnic. Si és un grup superior a 8 persones farem un descompte del 10%. Si són 4 o menys i volen les explicacions en idioma diferent al Català o Castellà hi haurà un increment de 15 € per persona. En opció, visita guiada a l'Castell de Talamanca, preguntar preu.

Punts d'interès mediambiental

Impressionant vista des de la carena de "les Generes" sobre la riera de Mura i les seves altes parets de pedra, també sobre Montserrat i el Montcau a l'horitzó, i sobre part de la comarca del Bages, fins Santpedor i Sallent amb la seva muntanya de Sal en primer pla. Recorrerem la riera de Mura i Sant Esteve en tota la seva longitud, per l'interior de les seves parets de roca, els seus racons de tolls embassats i petits salts d'aigua, per l'interior dels boscos mediterranis de pi i alzines. El recorregut transcorre per part de Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. Al final el riu Llobregat i els seus "tres salts".

Punts d'interès cultural
 • El Monestir de Sant Benet de Bages.
 • Tines de "les Generes".
 • Església de Sant Esteve de Vilarrasa.
 • Castell de Talamanca.
 • Tina de el camí de Sant Esteve.
 • La Tina transformada i la Tina solitària.
 • Les Tines de les Solanes.
 • Les Set Tines.

Si es desitja que les explicacions es facin en anglès o francès, avisar-nos amb antelació i si és un grup superior a quatre persones entra en el preu pactat.
La durada és sempre orientativa, va una mica en funció de l'experiència dels clients. L'edat mínima és de 14 anys.

Excursions amb Lluna plena

Si vols gaudir d'una nova aventura a dalt de cavall durant les nits d'estiu fem rutes nocturnes sota la llum de la lluna quan es plena.

'Gaudiràs d'una experiència inoblidable i màgica !!

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/excursiones_luna_llena1-800x416.jpg
Excursions a la Platja

El teu somni és galopar per la platja? Doncs nosaltres t'ho concedim! Vine a gaudir amb nosaltres d'una excursió a pas, trot o galop, depenent del nivell, per les meravelloses platges de Sant Pere pescador. Serà un dia inoblidable per a tu i que segur voldràs repetir. Sortida des de Masia Can Grau de Vilafreser. Masia Can Grau

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/excursiones_playa1-800x416.jpg
Rutes a cavall
https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/02/2020-slide2-900x450.jpg
De dos a sis dies...
Empordà, la Garrotxa, Ripollès, Berguedà, Bages ... Catalunya sencera.

"Una bona ruta mai pot faltar al currículum del bon genet i amazona"

Considerem que una ruta a cavall és quan fem una nit com a mínim en alguna casa rural ú hotel. Les rutes a cavall poden ser de dos fins a sis dies seguits, fent etapa en les cases de turisme rural, ...

Galopant per la cresta de les onades de la platja de sorra daurada, passant pobles antics i esglésies romàniques. Pujar als cims dels Pirineus, o per les planes ondulades de l'Alt Empordà, vorejat per la llarga corba de la badia de Roses, ¡Des d'aquí podem veure el blanc de les ones, on anem a experimentar un galop que recordarem tota la vida ! Cada pas de el camí està ple de bonics pobles, castells i esglésies. O donar la volta a la Muntanya Màgica, el Pedraforca... http://catalonia-horse-trails.com

Veure rutes a cavall

Els nostres cavalls

Estan tots ben entrenats per a les distàncies a realitzar durant les rutes, no s'espanten, i els agrada treballar i col·laborar amb el genet. Acostumats a viure a l'aire lliure i en manada.


La doma és a l'anglesa i la majoria dels cavalls van amb un simple filet. Utilitzem selles de muntar de marca Zaldi en la seva majoria, de munta anglesa, de trail i d'Endurance, totes de cuir. Si vostè desitja un altre tipus de sella contacti amb nosaltres. Els cavalls van equipats amb mantes especials anti rascades i tots amb alforges també de cuir, per portar els articles necessaris del genet durant el dia i per als dinars de picnic. Per a les classes fem servir selles de munta anglesa tipus Wintec sintètiques pel seu poc pes.

https://hipic-hotel.cat/wp-content/uploads/2021/01/nuestros_caballos-600x400.jpg
Els cavalls propietat de Catalonia Horse Trails, estan perfectament domats als tres aires, són PRE (Pura raça Espanyola) Há (hispanoàrabs) Aá (Angloárabs) i Paint Horses. Han estat acuradament escollits per a rutes i classes, i la majoria tenen entre 150 cm. i 165 cm., sent tots d'una constitució mitjana, àgils però no violents. Són segurs al caminar, fàcils de boca i ben adaptats a l'orografia del nostre terreny, i a la feina en pista.